Genel Başlıklar
Haberler
Hakkımızda
Referanslar
İletişim
Teklif Formu    
Sertifikalarımız
Personel Künyesi
Çağrı Destek
Hizmetlerimiz
MONTAJ
BAKIM-ARIZA SERVİSİ
REVİZYON
PROJELENDİRME
MODERNİZASYON
BAKIM
AYLIK PERİYODİK BAKIM
Ürünlerimiz
ŞAHIS ASANSÖRÜ
HİDROLİK ASANSÖR
MAKİNA DAİRESİZ ASANSÖR
PANORAMİK ASANSÖR
YÜK ASANSÖRÜ
MONŞARJ ASANSÖR
SEDYE ASANSÖRÜ
ARABA ASANSÖRÜ
ENGELLİ ASANSÖRÜ
YÜRÜYEN MERDİVENLER
YATAY ASANSÖR
Kütüphane
Asansörün Tarihçesi
Asansör Standartları
Asansör Yönetmeliği
Bakım ve İşletme Yönetmeliği
Makine Emniyet Yönetmeliği
CE İşareti
Yangın Yönetmeliği
AB Teknik Mevzuatı
Asansör Dergileri
Asansör Terimleri
Asansör Kazaları
 
Giriş | Çağrı Aç
Ürünlerimiz > YATAY ASANSÖR


1


     Yatay Asansörler
     
     Yamaçlara ve insanların ulaşamayacağı bölgelere, 4 kişiden 24 kişiye kadar ve 0,60 m/sn hızdan 1,60 m/sn hızlara kadar, eğimli arazide lineer olarak hareket eden yatay asansörler ile sektörümüze ve sizlere çözümler sunmaktayız.
     
     Teknik Bilgiler :
     
     •Dişli güç nakli sistemi vasıtasıyla tüm dönemeçleri ve değişen eğimleri alır. Otomatik düzleme sistemi kabini her zaman yatay konumda tutar.
     
     •Sadece düz bir çizgi üzerinde hareket etmeyip istasyonlara soldan ve sağdan da ulaşır ve böylelikle parklar, yapılar veya kamu altyapılarına ideal bağlantıyı sağlar. Yatay asansör modern dizaynlı kabiniyle 12 kişiye kadar yolcu, yük ve alışveriş çantalarını taşır. Döndürme sistemi kabinin altında bir motor dişli göbeğini gereksiz kılacak şekilde gizlenmiştir.
     •Havalandırma sistemi veya müzik sistemi gibi bireysel ihtiyaçlar sağlanabilir.
     
     •Yatay asansör ne açık arazi ne de destek sütunları üstünde kesişen yatay engeller boyunca seyrederse seyretsin her durumun hakkından gelir.
     
     Raylarda
     
     Yol temeli her altı metrede bir beton temel üstünde desteklenir ve böylece kapsamlı inşaat işleri en düşük seviyeye çekilmiş olur. Ray sistemi çift dişli çark ve elektrik güç kaynağı olmak üzere destek ve kılavuz tekerleklerinden oluşur. Yatay asansörle engelleri hassas bir şekilde geçebilirsiniz
     
     Hareket Sistemi
     
     Hareket sistemi kabinin alt kısmına yerleştirilmiştir böylece motor kasnak göbeğine gerek duyulmaz. Bir elektrik motoru aktarma vasıtasıyla dişli çarkı çevirir. Frekans çeviricisi vitese gerek duyulmaksızın sarsıntısız hızlanmaya ve yavaşlamaya olanak sağlar. Yatay asansör 1m/sn ye kadar olan hızlarda sessiz ve güvenilir bir biçimde hareket eder ve 45 dereceye kadar olan eğimleri fetheder.
     

1




Site İçi Arama

Tasarım Ali DİNÇERGÖK 2011© DENİZLİ